zijden bloemen en rouwarrangementen

Sinds 2014 zijn wij een groothandel in zijden bloemen.
We hebben een prachtig assortiment van meer dan 300 verschillende soorten zijden bloemen en planten van de allerbeste kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs.

De bloemen zijn per stuk te koop, maar wij maken er ook graag een boeket of arrangement van. U kunt eventueel een vaas op pot van thuis meebrengen en samen met u zoeken wij dan de bloemen uit, en maken er een prachtig arrangement van.

In een apart gedeelte van onze winkel hebben wij een deel van onze rouwarrangementen staan, gemaakt van zijden bloemen. Vaak vinden nabestaanden het fijn om te zien hoe zo'n stuk er nu in het echt uitziet en wat de mogelijkheden zijn.

Ook verkopen wij zijden rouwarrangementen. Wij kunnen alle arrangementen namaken met zijden bloemen. Het voordeel hiervan is dat u, voor bijna hetzelfde bedrag als voor een rouwarrangement met echte bloemen, een arrangement heeft wat voor altijd goed blijft. 
Omdat niet iedereen het prettig vind om een rouwarrangement in de kamer te zetten, bieden wij de mogelijkheid om het rouwarrangement na de uitvaart op te halen en van de bloemen uit het rouwarrangement een mooi stuk in een pot of vaas te maken.